Musta

By: Ink Narrative

Tam 23 2013

Kategoria: digital art

4 kommenttia

Tarkoitukseni oli tehdä taas kerran Teneriffa-kuva, La Comera auringonlaskun jälkeen meressä, mutta innostuinkin vain lätkimään värejä näytölle.

Mainokset

4 comments on “Musta”

 1. Tulee revontulet mieleen, upeat värit.

  Oletko ajatellut räiskiä värejä joskus kankaalle? Kokeile.

  • Joo, olen ajatellut. Mutta näillä digitaalisilla välineillä epäonnistuneiden hutaisujen korjaaminen on helppoa ja pelkään tekeväni niitä fyysisen välineen kanssa loputtoman paljon. Ja ylipäänsä tarvitsisin varmaan oikeaa opetusta, jos yrittäisin käyttää oikeita välineita 🙂

   • Tiedän, joo, digitaalisuus kiehtoo minuakin sen helppouden takia, mutta ihan oma tatsinsa on kyllä maalata väreillä. Akryylit ovat mieleeni, ne kuivuvat nopeasti, niitä ei tarvitse (voi) työstää yhtä kauan kuin öljyväreillä.
    Opetus on tietenkin ihan ok, jos siltä tuntuu. Itse en ole koskaan saanut mitään opetusta taiteen tai kuvien tekemiseen, olen enempi sellainen räiskijätyyppi, tekniikat on keksitty kantapään kautta. Onneksi ei tarvi ajatella, tekeekö oikein tai väärin. Pääasia on tekeminen, ainakin minulle.

 2. Pitää varmaan joskus kokeilla. Epäilen vähän, että vaimolla on värien kanssa sotkemiseen oma sanansa sanottavana. Ei toki lopullinen sana.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: